Night Risers (Horror, Art & Comic Con) 

VIP/Panel Schedule

Saturday, October 28

Film/Panel TIME  Run Time
TBD 12:00pm-2:00pm 120min.
 TBD 12:00pm-2:00pm 120 min.
 Celebrity – VIP Meet& Greet 2:00pm-2:30pm 30 min.
Celebrity – VIP Meet& Greet 3:00pm-3:30pm 30 min.
Celebrity – VIP Meet& Greet 4:00pm-4:30pm 30 min.
TBD 4:30pm-8:00pm 270 min.
TBD  4:30pm-8:00pm 270min.

 

Sunday, October 29

Film/Panel TIME  Run Time
TBD 11:00am-2:00pm 180 min.
TBD 11:00am-2:00pm 180 min.
Celebrity – VIP Meet& Greet 2:00pm-2:30pm 30 min.
Celebrity – VIP Meet& Greet 3:00pm-3:30pm 30 min.
Celeberity – VIP Meet & Greet 4:00pm-4:30pm 30 min.

*Note:Schedule subject to change without notice.